Om Predikt • Predikt
15764
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15764,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

OM OSS

Vi är ett byggföretag med utgångspunkt Karlstad som utför alla typer av byggnadsarbeten över hela landet. Vår specialitet är prefabricering, där vi förtillverkar husdelar i vår egen fabrik och monterar på plats hos dig.

Vi vill att du som kund ska känna dig delaktig och trygg i ditt byggprojekt tillsammans med oss, därför arbetar vi förutseende genom hela byggprocessen för att nå bästa möjliga slutprodukt. Med över 30 års erfarenhet inom byggbranschen innehar vårt team kompetenser inom projektledning, byggprojektering, konstruktion och design samt byggnadsarbeten så som prefabricering och inredning. Genom att tänka efter före kan vi er hjälpa att hitta den mest lämpade vägen för ert unika projekt, från ritbord till färdigställt resultat. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt möte!

VÅRT TEAM

På Predikt anser vi att samtliga medarbetare har en lika viktig roll och vi tror på att utvecklas genom att lära av varandra. Samarbete och dialog är enligt oss en nyckelfaktor både för god arbetsmiljö och för lyckade projekt.

VI PÅ PREDIKT

Robert Johansson

Projektledare

robert@predikt.se

070 337 64 50

Saga Lundmark

Biträdande projektledare
Marknadsföring

saga@predikt.se

073 830 39 93

Pontus Johansson

Montör
sven

Sven-Olov Nilsson

Snickare
stefan

Stefan Englund

Snickare
christer

Christer Jönsson

Snickare

Omar Almi

Montör

Jacob Lindberg

Snickare

KONTAKT

För mer information tveka inte att kontakta oss på Predikt!