Om oss - Vi tar oss an era byggdrömmar • Predikt
15764
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15764,page-parent,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

OM OSS

Vi är ett byggföretag med utgångspunkt Karlstad som utför alla typer av byggnadsarbeten över hela landet. Vår specialitet är prefabricering, där vi förtillverkar husdelar i vår egen fabrik och monterar på plats hos dig.

Vi vill att du som kund ska känna dig delaktig och trygg i ditt byggprojekt tillsammans med oss, därför arbetar vi förutseende genom hela byggprocessen för att nå bästa möjliga slutprodukt. Med över 30 års erfarenhet inom byggbranschen innehar vårt team kompetenser inom projektledning, byggprojektering, konstruktion och design samt byggnadsarbeten så som prefabricering och inredning. Genom att tänka efter före kan vi er hjälpa att hitta den mest lämpade vägen för ert unika projekt, från ritbord till färdigställt resultat. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt möte!

VÅRT TEAM

På Predikt anser vi att samtliga medarbetare har en lika viktig roll och vi tror på att utvecklas genom att lära av varandra. Samarbete och dialog är enligt oss en nyckelfaktor både för god arbetsmiljö och för lyckade projekt.

Personalbild grupp

VI PÅ PREDIKT

Personalbild Robert

Robert Johansson

Saga Lundmark

Projektledare
Kommunikatör

saga@predikt.se

073 830 39 93

Personalbild Pontus

Pontus Johansson

Montör
Personalbild Sven

Sven-Olov Nilsson

Snickare
Personalbild Stefan

Stefan Englund

Snickare
Personalbild Christer

Christer Jönsson

Snickare
Personalbild Omar

Omar Almi

Montör

Joacim Erixon

Snickare

Joakim Hagelin

Projektör

KONTAKT

För mer information tveka inte att kontakta oss på Predikt!