Snickerier & inredning • Predikt
19400
page-template-default,page,page-id-19400,page-child,parent-pageid-15543,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

VI HJÄLPER ER MED SNICKERIER OCH INREDNING

Bor ni i Karlstad och behöver hjälp av skickliga och erfarna hantverkare? Då har ni hittat rätt. Vi på Predikt utgår ifrån Karlstad och utför alla typer av snickeriarbeten. Oavsett om det är dags att byta kök, renovera badrummet eller lägga nytt golv hjälper vi er gärna med det. Vi utför även snickeriarbeten som listning, byte av innerdörrar eller sätta upp en ny innervägg. Vi samordnar hela processen från idé till färdigt resultat, med planering, budget, inköp och underentreprenörer. Vi hjälper er med frågor och idéer som rör både design och funktion och vill gärna vara med er tidigt i processen för att göra den så effektiv som möjligt. Varmt välkomna att höra av er till oss när ni behöver hjälp med snickerier och inredning i Karlstad med omnejd.

köksdetaljer
kök sentens
Kök sentens sållaren

VI HJÄLPER DIG MED DIN KÖKSRENOVERING

Oavsett om ni vill byta ut ert kök till ett nytt, eller göra mindre förändringar i ert befintliga så hjälper vi er med det. Våra snickare tar hand om allt från måttagning, rivning, design- och funktionsfrågor, beställning och samordning med rörmokare, elektriker och kakelsättare. Efter många år av köksrenoveringar har vi stor erfarenhet av att montera kök från många olika tillverkare.

VI UTFÖR  BADRUMSRENOVERING I KARLSTAD

Vi hjälper er med totalentreprenad vid badrumsrenovering i Karlstad med omnejd. Vi utför renoveringar av bad- och våtrum i alla storlekar, i både lägenheter, villor och lokaler. Vi guidar er i materialval gällande både design och funktion och ser till att Boverkets byggregler gällande våtrum uppfylls. Vi samarbetar enbart med seriösa underentreprenörer såsom kakelsättare, rörmokare och elektriker. Ni som kunder avgör om det finns delar av renoveringen ni vill utföra själva, vanligtvis rivning och bortforsling av rivningsmaterial, eller om ni vill lämna över hela projektet till oss. Det finns inga badrumsrenoveringar i Karlstad som är för stora, för små eller för komplicerade för vårt erfarna team av hantverkare.

badrum sållaren
ekparkett
furuparkett

GOLVLÄGGNING, LISTNING OCH ANDRA INREDNINGSSNICKERIER

Vi tar oss an alla typer av snickeriarbeten. Golvläggning, både mattor, laminat, trägolv och klinkers samt slipning av era befintliga golv. Vi är er snickare i Karlstad som byter innerdörrar, platsbygger inredning i t.ex. tvättstugan eller hallen och byter ut era lister och socklar.

OFFERTFÖRFRÅGAN SNICKERI OCH INREDNING

    Jag önskar offert på