Planering & projektering • Predikt
19362
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19362,page-child,parent-pageid-15543,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
joakim projekterar

VI UTFÖR BYGGPROJEKTLEDNING, PLANERING OCH PROJEKTERING

Vi hjälper er med byggprojektledning, bygglov, konstruktion och alternativa lösningar för ert unika projekt. Vi vill gärna arbeta nära dig som kund för att tillsammans nå fram till det bästa slutresultatet. Vi upprättar en budget för byggprojektet och samordnar underentreprenörer, inköp samt tidsplanering med er, allt för att projektet ska löpa på smidigt och bli så kostnadseffektivt som möjligt. Vi erbjuder också ritningstjänster och upprättar handlingar för bygglovsansökan. Ni kan vara trygga i att Predikt är ett byggföretag som har kunskapen och kompetensen att vägleda er och projektleda genom både stora och små byggdrömmar.

VARFÖR BYGGPROJEKTLEDNING VID ETT BYGGPROJEKT?

Om ni har en fastighet eller bostad kommer ni på ett eller annat sätt att behöva göra någon form av förändring eller upprustning av den över tid. Eller kanske ni vill bygga ett helt nytt hus. Då kommer ni behöva driva ett byggprojekt. Ett byggprojekt är komplext med många olika delar som kräver erfarenhet, tid och kunskap för att bli riktigt lyckat. För den med lite erfarenhet kan ett byggprojekt bli en kostsam historia som orsakar både resurs- och tidslöseri. Ta hjälp av en expert på byggprojektledning och låt oss ta hand om det istället! Vi driver byggprojekt både som byggföretag, där vi utför själva byggnationen, och som konsulter. Våra engagerade och rutinerade byggprojektledare är med och driver ert byggprojekt från start till mål och ser till att allt hanteras enligt de uppsatta målen samt de regler och riktlinjer som finns i branschen.

VAD GÖR EN BYGGPROJEKTLEDARE?

En byggprojektledare övervakar byggprojektets alla olika delar och ser till att saker blir gjorda i rätt tid och att projektet löper på smidigt. Våra byggprojektledare ser till att allt i projektet fungerar som det ska helt enkelt: från ekonomi till juridik, vägledning, samordning och teknik. Våra byggprojektledare upprättar en budget för byggprojektet och samordnar underentreprenörer, inköp samt tidsplanering med er, allt för att projektet ska löpa på smidigt och bli så kostnadseffektivt som möjligt.

OFFERTFÖRFRÅGAN BYGGPROJEKTLEDNING

  Jag önskar offert på

  Planering & projektering

  Markarbeten & Grundläggning

  Prefabricering

  Montage & byggnadsarbeten

  Snickerier & inredning