Montage & byggnadsarbeten • Predikt
19380
page-template-default,page,page-id-19380,page-parent,page-child,parent-pageid-15543,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
husresning

ANLITA OSS FÖR MONTAGE OCH BYGGNADSARBETEN

Vi tar oss an alla typer av byggnadsarbeten, allt från montage av förtillverkade villor och flerfamiljshus till att bygga staket. Vi utför takbyte, fönsterbyten och tilläggsisolering eller bygger ert nya uterum eller altan. Med mångåriga erfarenhet har vårt team goda kunskaper i alla typer av byggnationer och renoveringar. Vi samarbetar enbart med noga utvalda underentreprenörer som vi känner oss trygga med för att vara säkra på att kunna levererar en slutprodukt vi med stolthet kan lämna över till er som kund.

garage montage
montage väggblock
BEHÖVER NI HJÄLP MED NY- OCH TILLBYGGNADER?

Vi bygger ditt nya hus, gör en utbyggnad eller påbyggnad på ditt befintliga, oavsett om det gäller en helt ny villa, en takkupa eller en vedbod kan vi hjälpa er. Vid ny- och tillbyggnader förtillverkar vi väggblock och bjälklag i vår egen fabrik. Byggnadens delar lastas i fabriken och körs till byggplatsen. Grundläggningen är klar sedan tidigare så att alla delar kan monteras. Först lyfts väggarna på plats, sedan gavelspetsar och takstolar. På takstolarna monteras sedan råspont och takpapp och vald takbeklädnad. Vi färdigställer till den nivå som ni önskar. Några vill att vi gör helt klart, andra vill göra vissa delar själva, det är helt upp till er som kund att själva välja.

VI BYGGER UTERUM OCH ALTANER

Vi bygger ert nya uterum, fristående eller som en utbyggnad på ert hus. Önskar ni bygga altan, eller ett pooldäck, kan vi självklart även fixa det. Uterum och altaner kan byggas på många olika sätt, både när det gäller utformning och vilken grund man väljer. Vi guidar er i design, materialval och tekniska lösningar för att nå ert önskade slutresultat.

Uterum Hammarö
tegeltak
Takbyte
VI UTFÖR TAKBYTE

Att lägga om taket är en viktig åtgärd för att förebygga skador på ert hus. Det kan också vara nödvändigt vid installation av solceller. Vi river ert befintliga tak till den nivå som krävs, ibland räcker det med ny takbekläddnad, till exempel tegelpannor, betongpannor, plåt eller papp, och ibland behöver även läkt, papp och råspont bytas ut. Vi samordar materielleveranser, ställningsbygge och eventuella underentreprenörer för att takbytet ska flyta på så snabbt och smidigt som möjligt.

LÅT OSS TA HAND OM ER TILLÄGGSISOLERING

Äldre byggnader uppnår ofta inte samma krav på isolervärde som gäller idag. För att spara på uppvärmningskostnaderna och få ett behagligare inomhusklimat kan det därför vara nödvändigt att tilläggsisolera ert hus. Tilläggsisolering görs vanligtvis från husets utsidan i samband med panelbyte, men det finns fler tillvägagångsätt och tillsammans med er kommer vi fram till den bästa lösningen för just ert hus.

Runt fönster
VI HJÄLPER ER NÄR DET ÄR DAGS FÖR FÖNSTERBYTE

Låt oss ta hand om ditt fönsterbyte, med allt från måttagning av dina befintliga fönster till montage av nya och färdigställning av alla detaljer så som foder, plåtar och smygar. Vi är vana att arbeta med fönster av olika material och från olika leverantörer.

OFFERTFÖRFRÅGAN MONTAGE OCH BYGGNADSARBETEN

    Jag önskar offert på