Markarbeten & grundläggning • Predikt
19369
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19369,page-child,parent-pageid-15543,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Gjutning av grund

BEHÖVER DU HJÄLP MED MARKARBETEN OCH GRUNDLÄGGNING?

Oavsett om ni är ett företag eller privatperson som vill ha hjälp med markarbete eller grundläggning i Karlstad och närliggande områden, så samordnar vi och leder ert projekt från start till mål. Med hjälp av våra kunniga underentreprenörer hjälper vi er med markarbeten, anläggning av avlopp eller schakt för grund. Exempel på jobb som vi utför inom markarbeten och grundläggning är att vi samordnar grundläggning och gjutning av betongplattor för både garage, bostäder och industri. Vi utför även plintgrunder, för till exempel friggebodar och uteplatser, och andra typer av husgrunder utifrån er tomts förutsättningar. Önskar ni hjälp med trädgårdsplanering, murar eller plattläggning på uppfarten projektleder vi det åt er.

Välkommen att höra av er till oss när ni behöver en trygg partner som utför markarbeten och grundläggning i Karlstad och Värmland

VAD ÄR MARKARBETEN?

När du ska bygga ett hus, pool, friggebod eller utför något annan typ av byggnation är det viktigt att först se till att det underlag ditt projekt ska stå på är förberedd och anpassad för sitt ändamål. Detta för att säkerställa att byggnaden ska stå stadigt och säkert när den väl är på plats. Att förbereda marken innan ett byggprojekt startar kallas för markarbete. Beroende på vad ni ska bygga och vilken typ av mark som finns på platsen för bygget så finns det olika typer av markarbeten. I vissa fall räcker det med matjordsborttagning och schakt, i andra fall kan utfyllnad, sprängning eller pålning vara aktuellt. Det går inte att nog understryka att ett väl utfört markarbete är a och o för att resten av projektet ska fortlöpa enligt plan. Vi har gedigen erfarenhet av markarbete och vårt engagerade team ser till att ditt projekt får det bästa utgångsläget.

Markarbeten innefattar även trädgårdsplanering som till exempel plattläggning, grusa eller asfaltera er uppfart eller fixa er gräsmatta.

VAD ÄR GRUNDLÄGGNING?

När markarbetet är utfört är det dags för nästa steg: grundläggningen. Olika typer av projekt och olika typer av markförutsättningar kräver olika sorters grundläggning. Om ni vill bygga en altan är trädgårdsplattor eller markskruv ofta tillräckligt som grundläggning, och för friggebodar brukar betongplint användas. Vid utbyggen och nybyggen används ofta betongplattor, med eller utan golvvärme, eller så kallad torpargrund. Vi har erfarenhet av att utföra grundläggning till både altaner och bryggor till bostadshus och industriplattor med avancerade krav på armering och betongkvalitet. Vi guidar er i vilken grundläggning som passar allra bäst för just ert projekt och samordnar de leveranser och underentreprenörer som grundläggningen kräver.

OFFERTFÖRFRÅGAN MARKARBETEN OCH GRUNDLÄGGNING

  Jag önskar offert på

  plattor
  Plattläggning
  Stentrapp
  Planering & projektering

  Markarbeten & Grundläggning

  Prefabricering

  Montage & byggnadsarbeten

  Snickerier & inredning