Vi är byggföretaget som kan bygg & montage • Predikt
15543
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15543,page-parent,page-child,parent-pageid-19356,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

VI ÄR ETT TRYGGT BYGGFÖRETAG SOM KAN BYGG OCH MONTAGE

”Vi förtillverkar och monterar era byggdrömmar”

 

Vi utför alla typer av byggnadsarbeten, från nybyggnation och tillverkning av väggblock till renovering och inredningssnickerier. Med mer än 30 år i branschen har vårt byggföretag erfarenheter och kompetenser inom byggprocessens alla delar. 

Vårt byggföretag i Karlstad består av ett team duktiga och engagerade snickare som hjälper er på vägen i ert drömprojekt. Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt möte!

OFFERTFÖRFRÅGAN BYGG OCH MONTAGE

  Jag önskar offert på

  Byggprojektledning, planering och projektering

  Vi hjälper er med byggprojektledning, bygglov, konstruktion och alternativa lösningar för ert unika projekt. Vi vill gärna arbeta nära dig som kund och tillsammans nå fram till det bästa slutresultatet. Vi upprättar en budget för projektet och samordnar underentreprenörer, inköp samt tidsplanering med er, allt för att projektet ska löpa på smidigt och bli så kostnadseffektivt som möjligt. Vi erbjuder också ritningstjänster och upprättar handlingar för bygglovsansökan. Ni kan vara trygga i att Predikt är ett byggföretag som har kunskapen och kompetensen att vägleda er och projektleda genom både stora och små byggdrömmar.

   

  Markarbeten och grundläggning

  Oavsett om ni är ett företag eller privatperson som vill ha hjälp med markarbete eller grundläggning i Karlstad och närliggande områden, så samordnar vi och leder ert projekt från start till mål. Med hjälp av våra kunniga underentreprenörer hjälper vi er med markarbeten, anläggning av avlopp eller schakt för grund. Exempel på jobb som vi utför inom markarbeten och grundläggning är att vi samordnar grundläggning och gjutning av betongplattor för både garage och bostäder. Vi utför även plintgrunder, för till exempel friggebodar och uteplatser, och andra typer av husgrunder utifrån er tomts förutsättningar. Önskar ni hjälp med trädgårdsplanering, murar eller plattläggning på uppfarten projektleder vi det åt er.

   

  Prefabricering 

  Vad menas med prefabricering? Prefabricering innebär att byggnadens/stommens olika delar byggs ihop i fabriken innan den sätts ihop på plats. I jämförelse med att platsbygga är förtillverkning ett mer tidseffektivt alternativ som inte är väderberoende och innebär färre risker och oförutsedda överraskningar. I vår fabrik i Karlstad förtillverkar vi väggblock samt tak- och bjälklagselement till er ny- eller tillbyggnad. Vi kan förtillverka allt från trädgårdsbodar och Attefallshus till villor och flerbostadshus. Vi anpassar alltid produktionen till ert unika projekt. Fördelen med prefabricering är att vi kan resa ert hus på mycket kort tid, få det taktätt, och på så vis säkra det från påverkan som väder och vind kan orsaka. Vid mindre byggnader som till exempel friggebodar eller campingstugor kan vi tillverka hela stommen inomhus på plats hos oss och lyfta huset på plats monterat och klart.

   

  Montage och byggnadsarbeten

  Vi tar oss an alla typer av byggnadsarbeten, allt från montage av förtillverkade villor och flerfamiljshus till att bygga staket. Vi utför takbyte, fönsterbyten och tilläggsisolering eller bygger ert nya uterum eller altan. Med mångåriga erfarenhet har vårt team goda kunskaper i alla typer av byggnationer och renoveringar. Vi samarbetar enbart med noga utvalda underentreprenörer som vi känner oss trygga med för att vara säkra på att kunna levererar en slutprodukt vi med stolthet kan lämna över till er som kund.

   

  Snickerier och inredning

  Om det är dags att byta kök, renovera badrummet eller lägga nytt golv hjälper vi er gärna med det. Vi utför även snickeriarbeten som listning, byte av innerdörrar eller sätta upp en ny innervägg. Vi samordnar hela processen från idé till färdigt resultat, med planering, budget, inköp och underentreprenörer. Vi hjälper er med frågor och idéer som rör både design och funktion och vill gärna vara med er tidigt i processen för att göra den så effektiv som möjligt. Varmt välkomna att höra av er till oss när ni behöver anlita en snickare i Karlstad med omnejd. 

  Planering & projektering

  Markarbeten & Grundläggning

  Prefabricering

  Montage & byggnadsarbeten

  Snickerier & inredning