Anlita snickare i Karlstad - få en offert - Predikt
19899
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19899,page-child,parent-pageid-15764,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

VI ÄR DIN SNICKARE I KARLSTAD

”Vi förtillverkar och monterar era byggdrömmar”

 

Välkommen till vårt byggföretag med bas i Karlstad, där vi har skickliga snickare som utför olika typer av byggnadsarbeten över hela landet. Med över 30 års erfarenhet inom byggbranschen har vårt team av snickare och projektledare kompetenser inom byggprojektering, konstruktion och design samt alla typer av byggnadsarbeten. Vi strävar alltid efter att vara det självklara valet när ni ska anlita en snickare i Karlstad.

 

Vi vill att ni som kund ska känna er delaktiga och trygga i ert byggprojekt tillsammans med oss. Därför arbetar vi förutseende genom hela byggprocessen för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi tänker noggrant igenom varje steg i projektet och hjälper er att hitta den mest lämpliga vägen för ert unika projekt – från ritbord till färdigställt resultat. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera era behov och önskemål. Vi ser fram emot att få hjälpa er att förverkliga era byggdrömmar!

ALLT NI BEHÖVER VETA NÄR NI ANLITAR OSS SOM SNICKARE

FRÅGOR & SVAR

Vad kostar det att anlita oss som snickare?

 

Vi är specialiserade på att driva byggprojekt med ett helhetsperspektiv, där flera yrkesgrupper ofta är involverade. Kostnaden för snickare utgör vanligtvis den största kostnaden i ett projekt. Hos oss får ni alltid en kostnadsfri offert eller budget där pris för snickare inkluderas, på så sätt vet ni hur mycket snickaren kommer att kosta. Vi redovisar alltid timpriset för våra snickare och projektledare öppet för er som kund. 

 

 

Kan ni erbjuda ett fast pris för snickare?

 

Ja, i de allra flesta fall kan ni få ett fast pris av oss. I de fall där arbetet ni önskar få utfört inte går att avgränsa till ett fast pris kan vi erbjuda er vissa delar av arbete till ett fast pris. Det arbete som utförs utanför det fasta priset görs i dialog med er som kund där vi först kommer överens om vad som ska göras och uppskattar kostnaden. Ett vanligt tillvägagångssätt är att arbeta mot en budget istället för att ha ett fast pris. När vi arbetar med ett budgetbaserat projekt, får ni som kund fullständig insyn i alla kostnader och betalar endast för vad ni får.

 

 

Kan vi anlita era snickare på timpris? 

 

Självklart kan ni anlita våra snickare på timpris, så kallad löpande räkning. Vid arbete på löpande räkning kommer vi tillsammans överens om vad som ska göras och vi uppskattar kostnad och tidsåtgång innan vi startar arbetet. Arbete på löpande räkning är vanligtvis mer ekonomiskt fördelaktiga för er som kund eftersom ni endast betalar för det utförda arbetet. 

 

 

Vad kostar det att få en offert från er? 

 

Vi tillhandahåller kostnadsfria offertförslag. Krävs särskilda besiktningar eller undersökningar för att vi ska kunna lämna offert debiterar vi för det, men detta görs alltid i dialog med er som kund.

 

 

Vad ska jag som kund tänka på innan jag ber om en offert? 

 

Vi vägleder er och frågar efter den information vi behöver för att kunna lämna en offert till er. Men några saker som kan vara bra att fundera på innan vi kommer för att kolla på arbetet är: 

 

  • Vilket slutresultat ni förväntar er
  • Vad ni uppskattar att arbetet kostar/vilken budget ni har 
  • När önskar ni att arbetet utförs?
  • Om det finns delar av arbete ni önskar utföra själva
  • Om ni önskar ett fast pris eller en budget

 

 

Vilka byggprojekt och arbeten utför ni?

 

Vi tar oss an alla typer av byggprojekt. I de fall där speciell kompetens krävs anlitar vi underentreprenörer för detta, till exempel vid våtrumsarbeten. Vi samarbetar enbart med seriösa underentreprenörer som vi har förtroende för. Vårt team av snickare i Karlstad utför allt från grundläggning och nyproduktion till köksmontage och inredningssnickerier. Våra projektledare hjälper er att driva ert projekt på ett lönsamt och effektivt sätt och ger råd och idéer om design och konstruktion. 

 

 

Kan ni hjälpa oss med bygglov och ritningar? 

 

Vi hjälper er gärna med ritningar för bygglov och design. Om ni önskar att vi tar hand om bygglovsansökan, så hjälper vi er självklart med det också.

OFFERTFÖRFRÅGAN SNICKARE

    Jag önskar offert på