Erfarna byggare Karlstad • Predikt
15764
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15764,page-parent,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ERFARNA BYGGARE I KARLSTAD

Vi är stolta över den mångåriga erfarenhet vårt team har inom byggbranschen och vi kan erbjuda omfattande kompetenser inom projektledning, byggprojektering, konstruktion, design, prefabricering och inredning. Med över 30 år i branschen har vi koll på vad som behövs för att få jobbet gjort. Vi är redo att hjälpa dig med dina byggprojekt, såväl mindre uppdrag till större och mer omfattande totalentreprenader.

HÄR BÖRJAR ETT LYCKAT BYGGE

Vårt mål är att du som kund ska känna dig både delaktig och trygg under hela byggprocessen. Därför arbetar vi förutseende för att nå den bästa möjliga slutprodukten.

 

Genom att tänka igenom alla aspekter av projektet i förväg kan vi hjälpa dig att hitta den mest lämpade vägen för just ditt unika projekt, från ritbord till färdigställt resultat. Hör av er till oss för ett kostnadsfritt möte, vi ser fram emot att diskutera idéer och önskemål tillsammans med er för att ta fram ett kostnadsförslag som passar just era behov.

Personalbild grupp

Vår vision för ett lyckat samarbete

På Predikt anser vi att samtliga medarbetare har en lika viktig roll och vi tror på att utvecklas genom att lära av varandra. Samarbete och dialog är enligt oss en nyckelfaktor både för god arbetsmiljö och för lyckade projekt.

VI PÅ PREDIKT

Personalbild Robert

Robert Johansson

Saga Lundmark

Projektledare
Kommunikatör

saga@predikt.se

073 830 39 93

Personalbild Pontus

Pontus Johansson

Montör
Personalbild Sven

Sven-Olov Nilsson

Snickare
Personalbild Stefan

Stefan Englund

Snickare
Personalbild Christer

Christer Jönsson

Snickare

KONTAKT

För mer information tveka inte att kontakta oss på Predikt!